Vraag & Antwoord

Apps & Software

R6034 corrigeren?

C runtime libary incorrectly

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Een R6034 Runtime Error kan problemen in je computer veroorzaken , dus het is belangrijk om het te verwijderen, wel zo snel mogelijk . Deze fout komt normaal gesproken uit een beschadigde Windows-register . Het is bekend dat het gebeurt met Internet Explorer , Firefox en Google Chrome . Je zou ook deze foutmelding ook kunnen ontvangen tijdens het afsluiten van de computer . Met behulp van een goede register cleaner en een virusscanner zal de R6034 runtime error . kunnen worden opgelost.
  .
  Download antivirussoftware . Veel gratis versies is beschikbaar op het internet voor onmiddellijke download http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/internet-en-software/virusscanners/vergelijken/ Nadat het bestand is gedownload , klikt u op de installatie- link en volg de instructies op het scherm om het te installeren op je computer.
  .
  Download een register schoonmaak software http://ccleaner.nl.softonic.com/#platforms_compatible om het Windows-register op fouten te scannen . Download het bestand , klikt u op de installatie- link en volg de instructies op het scherm om het te installeren op jecomputer .
  .
  Sluit de computer af, en dan" herstart je de computer in de veilige modus. Wanneer de computer wordt opgestart, tikt u op de toets " F8 " op het toetsenbord totdat je het venster Geavanceerde opstartopties van Windows 7 te zien . Selecteer " Veilige modus " optie met behulp van de pijltjestoetsen op je toetsenbord . Druk op "Enter " en het zal opstarten zal verder gaan in de Veilige modus . Meld u aan op je computer en je zal worden toegelaten in Windows 7 Veilige modus .
  .
  Start de anti- virus software die je hebt gedownload hebt en controleren op updates . Zodra het updaten klaar is, start de virus scan en laat het de gevonden problemen op te lossen. .

  Start de schoonmaak software http://ccleaner.nl.softonic.com/#platforms_compatible die je hebt downloadt en laat die je register te scannen op fouten . Het zal automatisch alle gevonden fouten te repareren.
  .
  Klik op 'Start' en klik vervolgens op afsluiten '. Kies ' Herstart ' om de computer opnieuw op te starten en terug te gaan naar de normale modus.
  .
  Heb je al goede anti-virus software, en een goede register cleaner, vergeet dat die overige tekst instructies, en start de computer op in de veilige modus, en voer een anti-virus scan, en een register clean up uit.
  sluit de computer af, en start opnieuw op in de normale modus

Beantwoord deze vraag