Vraag & Antwoord

Apps & Software

Samsung cloud Foto's op samsung s6 zijn niet te verwijderen in galerij. Hoe kan dit? Hoe moet ik handelen?

Hallo, ik weet hoe je normaal foto's verwijdert in je galerij. Nu heb ik foto's erop staan met een wolkje en een pijl erin die ik met geen mogelijkheid van mijn samsung s6 af krijg. Hoe kan ik te werk gaan. Ik heb overigens geen idee hoe die foto's er op die manier zijn ingekomen. Als ik ze wil verwijderen, krijg ik de melding: 4 items worden verwijderd. 3 items worden van samsung cloud naar prullebak samsung cloud verplaatst. Wilt u verwijderen? Wat ik ook doe de afbeelding blijft op mn toestel. Hoor graag hoe ik moet handelen. Alvast bedankt! Nathalie

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Bedankt voor je vraag. Ik denk dat de foto's worden gescynchroniseerd vanuit de cloud-omgeving van Samsung Cloud, omdat ze worden binnengehaald. Die zorgt ervoor dat je de bestanden niet direct vanuit de galerij kunt verwijderen. Dat verwijderen kan - vermoed ik - alleen vanuit de app zelf. Maar let wel: als je die foto's verwijdert, dan betekent het doorgaans ook dat deze uit je cloud worden verwijderd en je dus voorgoed kwijt bent.

    De beste optie is om de foto's te verplaatsen (desnoods binnen de Samsung Cloud-app zelf) naar een andere map.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord