Vraag & Antwoord

Apps & Software

S.M.A.R.T ?

Kan iemand hier een diagnose uit halen ?! http://i.gyazo.com/e33341ba62b9d8719fbd0c150578db91.png http://gyazo.com/e33341ba62b9d8719fbd0c150578db91

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Helaas. Je disk is aan het dood gaan en kan er ieder moment mee stoppen (kan morgen zijn, kan over maanden zijn) waarna er een kans is dat je de data die erop staat niet meer terug kan halen. Waarschijnlijk zal je er ook bad soctors op gaan aan treffen.

  Je kan 'm gebruiken maar kijk uit dat je er geen belangrijke data meer op zet!!
  • +
  • 0
  • -
  Hetgeen je ziet is dat er een aantal zogenaamde sectoren niet meer bruikbaar zijn op de schijf. Dit is iets waar het management van de schijf rekening mee kan en zal houden en niet aanleiding voor vervanging van de schijf. Of het aantal gaat toenemen en onacceptabel wordt is niet te zeggen: het kan op iedere schijf ontstaan en de levensduur wel of niet gaan bepalen, afhankelijk van of het een onacceptabel aantal wordt of niet.

  Zorg altijd, bij iedere schijf, voor een kopie van je belangrijke gegevens (een: 'back-up') dan kun je rustig de schijf blijven gebruiken tot het einde van z'n levensduur.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord