Vraag & Antwoord

Apps & Software

Taalpakket van een programma verwijderen?

Op mijn laptop met windows 7 staan naast het programma .NET framework 4.5.2 (nederlands) ook verschillende soms exotische taalpakketten van hetzelfde programma die ik nooit gebruik. Mag ik zonder problemen deze taalpakketten verwijderen via configuratiescherm>programmas verwijderen? Oelewapper

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Die kan je verwijderen, maar maak eerst een herstel punt,
  Is de betreffende taal die je wilt verwijderen, de systeem taal, de standaard taal van de gebruiksinterface, dan kan je die niet altijd verwijderen.
  .
  Voor een juiste werking hebben andere talen op je computer de taal nodig die je probeert te verwijderen. Dit is het geval met LIP-talen (Language Interface Pack) en de bijbehorende bovenliggende talen. Je moet dan het LIP verwijderen voordat of op het moment dat je de bijbehorende bovenliggende talen verwijdert.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord