Vraag & Antwoord

Apps & Software

Usb poorten aan de voorkant doen het niet meer na nieuwe windows instalatie, wat kan het zijn?

Hallo, Ik heb afgelopen week mijn pc opnieuw geinstalleerd, de schijf van mijn motherboard alles laten installeren (ook de usb 3 poorten), alleen nu doen de usb 3 poorten het aan de voorkant niet meer. Ik heb een Antec 300 two als kast, heb overal op internet gezocht wat ik kon doen maar niks heeft geholpen. In de bios staan al de usb poorten aan, in apparaat beheer heeft er geen enkele een X er voor staan wat volgens mij inhoud dat alles zou moeten werken maar dat doet het dus niet. Heeft er iemand een idee of ik voor die poorten een software moet downloaden o.i.d.? Hoop dat iemand mij verder kan helpen. Mvg Erik

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De USB-controller verwijderen en weer installeren
  .
  Ga naar Apparaatbeheer, verwijder alle USB-controllers en installeer deze vervolgens opnieuw. Op deze manier kunnen de controllers de juiste werking van de USB-poort herstellen. De USB-poorten worden in Apparaatbeheer weergegeven door de USB-controllers. Als u niet vertrouwd bent met geavanceerde probleemoplossing, probeert u de stappen in de sectie Tijdelijke oplossing.
  .
  Ga als volgt te werk om de USB-controllers te verwijderen en opnieuw te installeren:
  Klik op Start en klik vervolgens op Uitvoeren.
  .
  Typ devmgmt.msc en klik op OK. Apparaatbeheer wordt geopend.
  Vouw het item USB-controllers uit.

  Opmerking Wellicht moet u naar het einde van de lijst bladeren om dit item te vinden.
  Klik met de rechtermuisknop op de eerste USB-controller onder USB-controllers en klik op Installatie ongedaan maken om de USB-controller te verwijderen.
  Herhaal stap 4 voor elke USB-controller in de lijst onder USB-controllers.
  Start de computer opnieuw op. Tijdens het opstarten van de computer zoekt Windows automatisch naar gewijzigde hardware en worden de verwijderde USB-controllers opnieuw geïnstalleerd.
  Controleer of het USB-apparaat werkt.

Beantwoord deze vraag