Vraag & Antwoord

Apps & Software

vaste windows 8.1 tegels werken niet, als je er op klikt worden ze formaatvullend en gaat terug naar startscherm ?

Dit geldt ook voor de programma's achter de tegels in het programmascherm. Een totaal nieuwe installatie via Windows 8 naar Windows 8.1 gaf na een dag hetzelfde probleem

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dit is het standaardgedrag voor de zgn. Metro applicaties. Als die in een venster moeten, dan is een hulpapplicatie nodig zoals Stardocks' ModernMix (niet gratis, wel goedkoop, 1 maand gratis uitprobeertermijn). Het wordt voorspeld ook in de volgende majeure Windows update te zitten (8.2 dan wel 9), maar dat is wachten.

  Je kan Metro programma's hooguit met een 'swipe' naar een schermhelft of kwart dirigeren, maar dat is het wel.

  Dat is mijn interpretatie van jouw vraag. Het "na een dag hetzelfde probleem" puzzelt mij: bedoel je wellicht wat anders? Wat gebeurde er die eerste 24 uur?
  • +
  • 0
  • -
  Ik begrijp EricO's antwoord niet, in Windows 8 werkten alle tegels normaal en bijv. de tegel "Store" is er om applicaties te bestellen. In Windows 8.1 hebben alle tegels ongeveer 1 dag gewerkt. Als EricO gelijk heeft is Microsoft eufemistisch uitgedrukt heel raar bezig.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord