Vraag & Antwoord

Apps & Software

verwijderen van NexxteCouupp lukt niet ?

Ik weet niet hoe het komt maar NexxteCouupp / pricechOOp extensie van google chrome kan ik niet verwijderen. als ik de extensie verwijder en me pc aan en uit zet is hij er weer. ik heb mcafee total protectie die detecteert niks. hoe kom ik hier van af ? Groet

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Omdat het programma nog steeds op je pc staat. keert het steeds terug in je browser.
  Klik op "Start" ("Windows-logo" op de linker benedenhoek van het bureaublad), kies 'Configuratiescherm'. Zoek "Programma's" en klik op "Een programma verwijderen". Zoek naar het programma "Nextcoup….of pricetechoop…..
  .
  En verwijder de extensie(s) vervolgens weer uit je browser, hoe dat moet weet je dacht ik wel. Dat had je al gedaan, maar ze keerden weer terug. Als het goed is, moet de browser nu vrij zijn van die extensie(s)
  .
  Het kan zijn dat de het betreffende programma als opstartprogramma (op de achtergrond) meedraait op de pc/laptop, dan kan je dergelijke programma's niet verwijderen, In dat geval moet je de pc/laptop opstarten in de veilige modus. in de veilige modus draait alleen het stuurprogramma van Windows, en blijven opstartprogramma's uitgeschakeld.
  .
  Opstarten veilige modus, schakel de pc/laptop op de gebruikelijke wijze helemaal uit.
  .
  Schakel de laptop/pc in, en druk de F8 toets in, en houdt die F8 ingedrukt, VOORDAT het Windows logo is verschenen, dan zal de laptop/pc opstarten in de veilige modus. Ben je te laat en is het Windows logo al verschenen voordat je de F8 toets hebt kunnen indrukken, laat de laptop/ pc dan gewoon volledig opstarten, en schakel de laptop/pc weer op normale wijze uit……en probeer het nogmaals.
  .
  In de veilige modus kan je het betreffende (opstart) programma wel verwijderen, Wanneer je dat gedaan hebt, uitloggen ofwel de laptop/pc op de gebruikelijke (normale) wijze volledig uitschakelen. En de laptop/pc op de normale wijze opstarten. Soms wil tijdens het opnieuw opstarten, na in de veilige modus bezig te zijn geweest, een menu verschijnen, Let op!, kies daar de regel "normaal opstarten" die moet dan oplichten, dan zal de laptop/pc op de normale wijze opstarten.
  Als de regel "normaal opstarten" al oplicht, zal je onder in beeld, een teller zien aflopen van 60 seconden naar nul, druk dan meteen op de enter toets, anders duurt het een volle minuut voordat hij verder zal gaan met normaal opstarten.

Beantwoord deze vraag