Vraag & Antwoord

Apps & Software

Verwijderen van OneDrive voor bedrijven?

Ik ben tevreden met OneDrive en ga (nog) niet op het voorstel in dit te verwijderen. Situatie startscherm: 2x OneDrive, bij één is er de toevoeging "voor Bedrijven". Dit is dus alleen op het startscherm, verder kom ik die toevoeging niet tegen. Via R-klik op OneDrive kan ik niet kiezen voor "Bestandlocatie openen", wel bij het pictogram met de toevoeging "voor Bedrijven". Dan kom ik vervolgens bij de snelkoppeling en het exe bestand, die de naam OneDrive hebben met dezelfde recente datum 21-04-2016 hebben terwijl ik OneDrive al jaren gebruik! Hoe kom ik nu van OneDrive voor Bedrijven af zonder dat dit gevolgen heeft voor de situatie vóór 21-04-2016?

2 antwoorden
  • Ik zou alles even backuppen, al die drives verwijderen en zorgen dat ik een goede terug krijg.
  • Na enige aarzeling via programma's en onderdelen OneDrive verwijderd en de situatie is weer zoals vóór het verschijnen van OneDrive voor Bedrijven!!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord