Vraag & Antwoord

Apps & Software

W10: succesvol overgestapt van WLM2012 naar Thunderbird, maar hoe WLM te verwijderen zonder gegevensverlies?

Mijn emailadres, instellingen en provider zijn in Thunderbird hetzelfde als dit in Windows Live Mail 2012was. Hoe kan ik dus het oude programma verwijderen zonder dat dit invloed heeft op mijn gegevens in Thunderbird? Ik geloof niet dat Thunderbird mail doorgeeft aan mijn mobiel.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Nee, dat klopt: beide programma's zijn niet compatibel met elkaar. Het beste is om de gegevens waarmee u aanmeldt via Windows Live Messenger te noteren en deze te gebruiken voor uw account die u in Thunderbird wilt gebruiken.
  • +
  • 0
  • -
  Geen antwoord maar een aanvullende vraag:
  Ik ben ook overgestapt van WLM naar Th.B. Ik wil WLM behouden omdat daar veel emails zijn opgeslagen (POP). In Th.B. heb ik een IMAP account. Th.B heb ik als standaard ingesteld. WLM is dus niet meer de standaard. Wanneer ik nu op een website een email link aanklik wordt toch altijd WLM opgestart. Waarom? Th.B. is toch de standaard?
  Wie weet raad? Karel.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord