Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waar is Google?

Naar volle tevredenheid gebruik ik Google Chrome en Mozilla Firefox,alle de laatse updates, als zoekmachine heb ik Google. Maar sinds 3 dagen krijg ik onderstaande melding als ik ook maar iets met de naam Google intik zoeken gaat niet meer en Gmail ook niet, dit doet zich voor in beide browsers. Krijg wel alle post binnen van Gmail via OUTLOOK. Deze webpagina is niet beschikbaar. De webpagina op https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fhl%3Dnl%26zx%3D1c40c2ckc0b6e%26shva%3D1%26ui%3Dhtml%26zy%3Dl&bsv=zpwhtygjntrz&ss=1&scc=1&ltmpl=default&ltmplcache=2&hl=nl# is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld of permanent verplaatst naar een nieuw webadres.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Misschien heeft een virus/meuk je hosts bestand aangepast? In je hosts bestand kan je namelijk urls of domeinen zetten met een ip erachter..
  dus kan je ook voor google een heel ander niet bestaand ip invullen en krijg je dit gezeur. Dus wat staat er allemaal in je hosts bestand?
  meer info over het hosts bestand en waar zich deze bevindt: http://www.tech-notes.nl/artikelen/microsoft/windows7/hosts-file-aanpassen-in-windows-7.html

Beantwoord deze vraag