Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waar zijn mijn administratorrechten heen?

Sinds twee dagen lijkt het erop dat mijn administratorrechten ineens verdwenen zijn. Ik kan niets meer als administrator uitvoeren, omdat ik dan een wachtwoord in moet vullen (wat tevens nergens kan, maar ik heb deze ook niet) en op ja kan ik daarom niet drukken. Nu wou ik mijn computer terugzetten naar fabrieksinstellingen maar de productcode van windows 8 kan ik niet achterhalen omdat ik hiervoor een programma moet downloaden die administratorrechten nodig heeft, welke ik dus niet kan verlenen... Wat kan ik nu het beste doen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als Windows 8 al voor geïnstalleerd op de computer stond bij aanschaf, dan staat de product code op de licentiesticker aan de buitenkant op je computer (kast).

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord