Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom blijft de installatie van window10 hangen bij updates downloaden?

Ik installeer op meerdere computers windows 10. Dit doe ik met de windows creation tool, omdat ik de gebruikelijke button rechtsonder in het scherm niet heb aangetroffen. Bij de eerste twee computers met legitieme versies van windows 7 verloopt de installatie voorspoedig. Bij de derde computer met een waarschijnlijk niet legitieme versie probeert de computer tijdens de installatie de updates te dowmloaden. Het scherm blijft echter hangen met de mededeling: "Updates zoeken: 0%" en de animatie die er op wijst dat we bezig zijn. Er is geen mogelijkheid om te annuleren. Bij de vierde computer met een wel legitieme versie van windows 7 gebeurt precies hetzelfde. Wie weet raad?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Score een image van W10, "brand" deze op usb en installeer het vanuit daar.
  • +
  • 0
  • -
  Zelfs met een USB en/of DVD lukte het mij niet. Dus hou ik maar Windows 7, ben ik uiteindelijk tevreden over en heeft meer mogelijkheden dan de gratis Windows 10

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord