Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom geeft mijn laptop zwart beeld?

Als ik mijn Dell laptop opstart heeft ie een zwart beeld, en dat blijft zo. Maar de lampjes gaan wel branden. Ik heb mijn laptop al helemaal uit elkaar gehaald en de bios batterij er opnieuw ingedaan, maar dat heeft ook niet geholpen. Wie kan me helpen?

2 antwoorden
 • Er zijn meer mensen die je probleem ondervinden. Het grootste deel stuurt de laptop terug naar Dell. Het schijnt een design fout te zijn. Waarschijnlijk branden de lampjes bij jou hetzelfde als in dit filmpje.
  Wat je echter nog kan (moet) proberen is het volgende: Ik ga ervan uit dat er op je laptop een VGA/DVI aansluiting zet. Sluit deze aan op een gewoon beeldscherm (van een/je pc bijvoorbeeld).
  Bij andere mensen bleek dat de videokaart via die uitgang nog wel beeld gaf. Als dat bij jou ook het geval is, moet je op met behulp van dat scherm de nieuwste Nvidia drivers downloaden van de nvidia site.
  Dat zou je probleem op moeten lossen.
  Torrentus

  Probeer voordat je bovenstaande doet eerst even een simpele andere oplossing die ik gevonden heb: FN + F8 op je toetsenbord :) Mogelijk een paar keer.
 • Ah yes, nicely put, eveerony.

Beantwoord deze vraag