Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom kan ik Adobe Flash player niet installeren voor verschillen browsers op zelfde PC?

Waarom kan ik Adobe Flash player niet installeren voor verschillen browsers op zelfde PC? Ik heb 4 verschillende browsers op lijn laptop (met windows 7) staan. Graag zou ik in alle vier gebruik kunnen maken van de adobe flash player, maar omdat deze automatisch in Chrome zit, krijg ik hem niet geïnstalleerd voor de andere browsers. Ikheb deze vraag aleens gesteld en toen kreeg ik volgend antwoord opjullie site: Geplaatst door: Oscar (Super expert - 7,577 punten) | 12 september Als je Adobe flash in andere browsers wilt gebruiken, moet je ingelogd zijn met de betreffende browser, en Adobe afzonderlijk, apart, dus de betreffende browser ingeschakeld, downloaden. Ook dit heb ik geprobeerd maar ook dat lukt niet. Is daar echt geen oplossing voor? Dank U

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Je kunt natuurlijk Chrome deïnstalleren, dan de Flash player installeren op Firefox enz en dan weer Chrome herinstalleren.

  Zorg er alleen voor dat je jouw bookmarks/favourites of hoe het ook heet in Chrome eerst even ergens 'backup'd en na herinstallatie weer terugzet.
  • +
  • 0
  • -
  Je moet Adobe player apart downloaden met de browser die je op dat moment gebruikt. Zo kan je Adobe wel voor je andere browsers downloaden

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord