Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom krijg ik geen beeld als ik de HDMI kabel in mijn HD tv steek als ik een HD video afspeel?

Ik heb een video van Panasonic HDC SD9. Ik heb een (dure, in 2009 gekochte) HDMI kabel, € 49,99!. Er is een HD tv uit 2008, ook Panasonic. De tv staat ingesteld op HDMI3. Krijg geen beeld op de tv. Wel met component kabel. Met tv instelling op component komt er niets, wel op instelling AV3/S. Merkwaardig. Ook krijg ik (minder mooi) beeld met de AV kabel. Moet ik de HDMI3 kabel laten testen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Volgens de handleiding die hier te vinden is (pag 77) moet je wel via het menu de HDMI-uitgang selecteren en instellen ( http://www.gebruikershandleiding.com/Panasonic-HDC-SD9/preview-handleiding-48714.html?page=0077 ). Is dit gebeurd?
  Let ook op de waarschuwingen op blz 76 als je er twee kabels in laat zitten.

  Daarnaast kun je voor alle zekerheid testen op een andere HDMI ingang van de TV.
  Soms pakt een TV pas het beeld als de camera daadwerkelijk wat afspeelt. Check of dit het probleem kan zijn.
  • +
  • 0
  • -
  Was die kabel die je kocht, wel echt een panasonic HDMI kabel?, Je hebt namelijk een breed assortiment aan HDMI kabels voor diverse merken. Die stekkers hebben uiterlijk misschien wel de zelfde vorm, maar in die stekkers zitten de draadcombinaties per merk weer anders

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord