Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom krijg ik geen beeld na nieuwe videokaart?

Hallo had vandaag een nieuwe videokaart gekocht omdat mijn andere stuk was nu heb ik een probleem ik heb de nieuwe videokaart erin gezet en nu heb ik geen beeld meer op mijn monitor wat kan dit zijn??? mijn nieuwe videokaart is ati radeon 2400 pro club 3d aansluiting agp 8x mijn oude was een n vidia geforce fx 5600 256mb moederbord amd athlon 1800+ voeding 380 w computer is van 2003 kan het ook zijn dat mijn monitor de videokaart niet aankan alles werkt verders behalve dus de monitor kan geen beeld krijgen en hoefde de nieuwe videokaart niet te installen zat geen cd rom bij wie kan mij helpen met dit probleem?

1 antwoord
  • De standaardriedel uitvoeren of er iemand bijhalen met verstand van zaken of de PC wegbrengen naar een PC boer.
    ——————————————————————————–
    Werkwijze als wel de voeding, ventilatoren en de devices nog werken.
    Je dient wel zeker te weten dat de voeding goed is.
    Bouw alles uit, leg het moederbord op een houten plank, met alleen de cpu
    erin, hang er nu de interne luidspreker er aan, reset met de jumper clr-cmos, de bios,
    of haal het batterijtje er een tiental minuten uit, met de voeding eraf.
    Zoek de 2 powerswitchpinnen, waar dus eerst de powerswitch aan zat, even
    onthouden dus, of in de manual van het moederbord kijken, dus ook de
    videokaart, en de geheugenlatjes er/uit/af halen.
    Sluit de voeding aan, en kortsluit even die 2 powerswitch pinnen met een schroevendraaier o.i.d., nu moet je
    biosbeeps krijgen, er zit immers geen videokaart, en geheugen in, geen
    signaal, voor 99% je moederbord overleden, mocht er ook nog een FSB switch of
    jumpers op zitten, deze op 100mHz zetten, en nogmaals proberen.
    Probeer het ook zonder CPU, dan krijg je een lange beep bij de meeste borden, maar helaas niet altijd en dus kun je zo niet controleren of de CPU goed is, maar die gaan zelden stuk, hooguit door oververhitting.
    Wel bios beeps, 1 reepje geheugen plaatsen, en nogmaals proberen, eventueel omwisselen, weer
    biosbeeps, de videokaart plaatsen, en monitor aansluiten, geen beeps wel
    beeld,videokaart goed, wel beeps en geen beeld, videokaart niet goed.
    Voor de manual, als je die niet hebt, kijk op het bord naar merk en type, en haal hem op bij de mobobakker.

Beantwoord deze vraag