Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom laadt accu niet meer op?

Als ik mijn accu op wil laden stopt hij al bij 1% met opladen. Eerst stond er bij: (aan netstroom, accu wordt niet opgeladen) Maar nu staat er gewoon: (aan netstroom, accu wordt opgeladen) Maar hij staat nu al heel lang op 1% en ik zie het icoontje ook niet meer bewegen. Bij mijn taakbalk staat zo'n batterijtje met een stekker erop en normaal gesproken als hij oplaadt zie ik hem steeds meer worden zeg maar. Dat doet hij ook wel de eerste 10 seconde als ik hem oplaadt, maar daarna houdt hij er mee op. Op me laptop brandt het lampje van het opladen ook gewoon. Ik heb al bij meerdere stopcontacten geprobeerd, maar overal is het zelfde. Iemand een oplossing?

4 antwoorden
  • Ik denk dat je accu is overleden.
    Als je ook op accu wilt werken ,dan zit er niks anders op dan een nieuwe aan te schaffen.
    Kijk eens op replacedirect.nl. Mijn ervaring is dat ze daar tegen concurerende prijs te krijgen zijn. Het blijft welliswaar een dure grap.
  • werkt het onderstaande eigenlijk wel?
    Advies: wikkel je laptopbatterij goed in plastic en leg hem 72 uur in de vriezer…..
  • dat is niet waar van dat je accu is overleden het is nu ook biij mij en vorige keer ook ik zat heel de tijd aan het kijke en aan het klikken en inneens laadde het op !!! je moet kijke
  • The dish I use is called and a Beading Porcelain Tray and was pserhaucd from Fire Mountain Gems. They come in a set of three. The item number is H20-1211PK. An alternative would be a watercolor plastic palette those are quite easy to find!

Beantwoord deze vraag