Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom loopt ,ijn Medion pc vast vlak na opstarten, op diverse manieren?

Na enige minuten krijg ik zwart scherm, of vastloper, soms ook blauw scherm. Na herhaaldelijk opstarten gaat het dan weer goed. Eenmaal warm geen problemen. Geheugen geeft bij testen geen afwijkingen, een HDD scan geeft wat meldingen die niet desastreus lijken. Waar zit het probleem? Of hoe kom ik daar achter?

3 antwoorden
  • http://www.pclooptvast.nl/windows7-loopt-steeds-vast-herstellen-van-fouten/
  • Zo'n blauw scherm is nuttig: het geeft gegevens waarmee een mogelijke storing te bepalen is: noteer die en Google erop.

    Verder kun je inderdaad het beste de componenten van de pc even los van elkaar testen. Geheugen heb je al gedaan, voeding is ook een belangrijk onderdeel. Even in een ander systeem plaatsen is het makkelijkst anders moet je meet apparatuur hebben voor spanning en stroom en een belasting regelen.

    Pak het systematisch aan: start de pc met het minimaal benodigde aantal componenten en wissel uit.
  • Wil je een beetje grof te werk gaan? Doe eens een stresstest:
    https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=stresstest+pc

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord