Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom mist Adobe Premiere Pro CS6 deze codec?

Ik ben een tijdje bezig geweest met het monteren van een filmpje in Adobe Premiere Pro CS6 op de laptop van mijn zus. Ze heeft deze daarna weer meegenomen en CS6 er opnieuw opgezet (vorige keer toen ik ermee bezig was was het een trial). Nu wil ik mijn project openen en geeft Premiere Pro de volgende foutmelding: 'This project contained a sequence that could not be opened. No sequence preview preset file or codec could be associated with this sequence type.' Alle bestanden die zijn gebruikt zijn nog aanwezig, dus daar kan het niet aan liggen. Als ik de bestanden in een nieuw project wil openen geeft hij of: Codec missing or unavailable aan, of opent hij de bestanden als geluidsbestand.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://helpx.adobe.com/premiere-pro/kb/missing-sequence-presets.html
  je kunt trouwens heel simoel zoeken, ik heb jouw zin in Google ingecopied… :oops:
  Dit was een antwoord van Adobe, leek me het meest voor de hand liggend… maar er zijn natuurlijk meer antwoorden bij Google zoeken.
  Dus aan het werk…
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q;=%27This+project+contained+a+sequence+that+could+not+be+opened.+No+sequence+preview+preset+file+or+codec+could+be+associated+with+this+sequence+type

Beantwoord deze vraag