Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom valt verbinding met router weg?

Ik heb de laatste tijd problemen met de draadloze verbinding met mijn router. Het volgende doet zich voor: Ik heb een goed signaal en maak verbinding met de router. Geen probleem, verbinding komt tot stand en ik kan gebruik maken van het draadloze netwerk. Na een tijdje (soms 5 minuten, soms een uur) wordt de verbinding opeens verbroken. Als ik dan gelijk weer verbinding probeer te maken geeft Windows het bericht dat de verbinding niet tot stand kon worden gebracht. Als ik een tijdje wacht dan lukt het wel. Er wordt verder nooit iets gegeven van verbonden met beperkte mogelijkheden etc. Heeft iemand misschien een oplossing voor dit probleem?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dan kan het probleem zijn, dat hetzelfde kanaal wordt gebruikt door iemand die 'dicht in de buurt' zit met zijn thuisnetwerk.

  Een ander kanaal kiezen in de setup van de router is dan veelal de oplossing.
  Maar wélk kanaal …. tja, daar kom je pas achter via zo'n programma als inSSIDer ……
  • +
  • 0
  • -
  IPhone 4 is a GSM mobile poehns, the band support EDGE and 802.11 b/g wireless Internet access (iPhone3G / 3 Gs / 4 support WCDMA online, iPhone4 support 802.11 n), support email, mobile calls, text messages, network browsing and other wireless communication services.a0

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord