Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom werkt de startknop windows 10 niet meer, en hoe los ik dit op?

Windows geeft een melding dat er een 'kritieke fout' is opgetreden. Weet niet precies wat dat betekend maar ik kan dus niet via CTRL ALT DEL naar taakbeheer gaan en ook niet via mijn Windows-knop de startbalk activeren. De zoekknop werkt ook niet en als ik met de rechter muisknop op het startscherm klik doet ook niks het (opdracht prompt, configuratiescherm, etc). Heeft iemand suggesties voor enige oplossingen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Hier staan er nog een paar meer en iets over powershell.

  http://www.easytechguides.com/nl/windows-8-start-knop-probleem.html
  • +
  • 0
  • -
  Geachte
  Dit probleem heb ik zelf ook gehad: De oplossing is de volgende: "De Pc opnieuw instellen".
  Bij opnieuw instellen kunt u kiezen of u uw bestanden wilt behouden of verwijderen, waarna Windows opnieuw wordt geïnstalleerd. Ga naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Deze pc opnieuw instellen > Aan de slag en kies een optie.
  Windows 10 word nu opnieuw geïnstalleerd> Dit kun je een beetje vergelijken met een nieuwe start maar met de gegevens die je had ongeroerd te laten, en alle app's die je reeds geïnstalleerd had worden behouden. In het slechtste geval zijn er sommige apps waarvoor je hebt betaald verdwenen maar dit is geen probleem zolang je maar met het zelfde account inlogt! Ga dan naar de desbetreffende app en installeer de app opnieuw Microsoft erkend dat de app reeds gekocht was en je kan de app terug installeren met alle instellingen die je voorheen had gemaakt.
  Mvg
  Gery Daelemans

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord