Vraag & Antwoord

Apps & Software

Waarom zo 'n zuur antwoord?

Je leest gewoon de vragen niet goed merk ik geregeld, zo kun je ook mensen verder in de problemen helpen. Laatst raadde je zelfs softonic downloads aan bij iemand iemand die gewoon zeker weten in die malware valkuilen trapt daar.

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Kan je ook aangeven wie je bedoeld? Anders voelen de verkeerde personen zich mogelijk aangesproken.

  Trouwens, tegenwoordig maken zelfs A-sites gebruik van sites als softonic. Vooral als je de gratis(?) versie van een programma wilt hebben. Lekker goedkoop voor de aanbieder.
  • +
  • 0
  • -
  Je mag zelf ook wel iets dankbaarder reageren.
  • +
  • 0
  • -
  downloaden, van sites zoals softinic goed moet opletten, dat er behalve de applicatie die je wilt downloaden, geen andere extra's zaken staan aangevinkt, en dat je indien dat tóch het geval blijkt te zijn, die extra vinkjes moet weghalen.
  En downloadt gebruik geen trial software, dergelijke software nestelt zichzelf diep in je systeem, en na de probeer periode, kan het verwijderen ervan je systeem in de war gooien.
  Maar in de praktijk blijkt vaak, dat computer gebruikers uit ongeduld, om de applicatie, zo gauw mogelijk binnen te willen halen, niet goed oplet. Verwacht geen kant en klare oplossingen. Want die zijn er afhankelijk van het probleem, oorzaak, door verkeerde handeling, niet altijd, standaard voorhanden.
  .
  En verder indien je nooit áán computers hebt gesleuteld, ga dan niet in een enthousiaste bui, naar aanleiding van publicaties RAM en ándere videokaart verwijderen en vervangen, omdat een auteur dat ogenschijnlijk eenvoudig zou hebben beschreven. De auteur gaat er vanuit, dat de betreffende lezer, die dat zou willen/kunnen doen over enige kennis van zaken, en vaardigheid beschikt. Om de genoemde handelingen zélf te kunnen uitvoeren. Kan je dat niet, omdat je nog geen ervaring hebt, begin er dan niet aan, haal dan een kennis bij, die wel over de vaardigheden beschikt.
  .
  En zoals ik steeds zeg, verleen ik hoog uit eerste hulp, bij computerproblemen, als gevolg van onbewust verkeerd uitgevoerde handelingen. Sommige problemen zijn gewoon te gecompliceerd, om via vraag & antwoord direct 123 op te kunnen oplossen. We kunnen hier niet toveren, en wil je professionele deskundigheid, tja, dan zal je de portemonnee moeten trekken, bij de plaatselijke computer winkel, en gezien de ervaringen uit diverse consumenten programma's, zoals bijvoorbeeld te zien is bij het tv programma RamBam bestaat bij een groot aantal van die reparaties, de deskundigheid, meer uit commercieel winstbejag.
  http://www.apparata.nl/nieuws/kijktip-rambam-brengt-foute-laptopshops-aan-het-licht-http://rambam.vara.nl/newsdetail.14389.0.html?tx_ttnews[tt_news]=134173&cHash=014a7f2ffe5f2725afbbf674cb0dc8a5

Beantwoord deze vraag