Vraag & Antwoord

Apps & Software

wajam verwijderen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geïnstalleerd hebt.
  Of je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder hebt gezien.
  .
  Hier heb je een (gratis) tooltje waarmee je dat kan oplossen. hij is pas nog ge-update.
  Neem de instructie goed door voordat je de tool gebruikt. Bij te voortvarend gebruik kan de tool erger zijn dan de kwaal. Dat is trouwens het geval bij de meeste vergelijkbare tools. Deze tool wordt regelmatig ge-update, en is recent nog ge-update
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Soms kunnen er bestandjes tussen zitten die je kent. Torrents, (illegaal gedownloade, MP3,4 bestandjes enz. die onterecht als verdacht kunnen worden aangemerkt, is dat (eventueel) het geval, dan het vinkje weghalen, maar over het algemeen is, dat wat hij vindt, malware, trojan rommel…enz.
  Klik dan pas op clean
  Herstart je computer.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com

Beantwoord deze vraag