Vraag & Antwoord

Apps & Software

Wat is de administratormodus en hoe kom ik daar?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Een administrator account is een gebruikersaccount of modus waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen die van invloed zijn op andere gebruikers. Administrators kunnen beveiligingsinstellingen wijzigen, soft- en hardware installeren en alle bestanden op de computer openen. Administrators kunnen bovendien andere gebruikersaccounts wijzigen.

  Tijdens het configureren van Windows wordt u gevraagd een gebruikersaccount te maken. Deze account is een administratoraccount waarmee u de computer kunt configureren en de gewenste programma's kunt installeren. Als u de computer hebt geconfigureerd, wordt u aangeraden voor uw dagelijkse computertaken met een standaardgebruikersaccount te werken. Gebruik van een standaardgebruikersaccount is veiliger dan gebruik van een administratoraccount
  • +
  • 0
  • -
  Het lijkt mij een goed idee om je NIET met de administratormodus bezig te houden. Als je niet begrijpt wat het inhoudt en hoe je daar komt, heb je blijkbaar geen verstand van computers.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord