Vraag & Antwoord

Apps & Software

Wat is de oorzaak van deze verschijnselen?

Het beeld versnippert. Frames verschijnen dubbel op verschillende en verkeerde plaatsen op het scherm als ook de tekst en afbeeldingen. Het gebeurt in programma's zoals Excel maar ook in mijn foto programma's nu ook op het bureaublad blijven icoontjes weg. Na opnieuw opstarten gaat het even goed maar het probleem keert steeds terug.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Check of de verschijnselen ook optreden bij het aansluiten van een ander (reserve) beeldscherm, of heb je die niet direct voorhanden, het kan ook zijn dat de pc/laptop zijn warmte niet goed kwijt kan, De grafische kaart, die zorg voor de beeldweergave raakt mogelijk oververhit, Wanneer de processor van de grafische kaart te warm wordt, heeft dat effect op de beeldweergave…….Zou zeggen zet de pc effe een uurtje ofzo uit……en start hem daarna weer op…..zo kan je checken of het probleem wordt veroorzaakt door een defect beeldscherm. hapert het beeld direct na op starten, dan ligt de oorzaak in een mogelijk defect beeldscherm……Treden de haperingen pas na een tijd op dan ligt het probleem in de grafische kaart die oververhit raakt. door defecte koeling.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord