Vraag & Antwoord

Apps & Software

Wat is het voordeel van installeren van een programma boven een portable versie?

Veel programma's kun je tegenwoordig ook in portable versie downloaden. Waarom zou ik dan voor mijn thuiscomputer nog een installatieversie kiezen? M.a.w., wat zijn de voordelen van een installatieversie boven een portable versie?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Een portable versie is speciaal gemaakt voor, zeg maar de mobiele versie, ofwel de beeldinstellingen/verhoudingen en dergelijk, zijn speciaal in de app, aangepast aan kleinere schermen, wanneer je een thuiscomputer versie download op een mobiel schermpje, tja, dan komt niet altijd alles goed in beeld, en dan moet je het in- of uitzoomen, toch (vaak) het nodige van links naar rechts, van boven naar onder enz, scrollen of wel schuiven bijvoorbeeld bij kranten/magazine artikelen,….ofwel het licht helemaal aan de persoonlijke 'irritatie factor" of je daar wel of geen last van hebt. Dat de tekst niet (helemaal) in beeld komt. Maar in bepaalde gevallen is er geen mobiele versie, tja,….irritatie factor of niet………dan .is het (helaas) niet anders..

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord