Vraag & Antwoord

Apps & Software

Welk laptop moet ik kopen?

Ik wil een laptop die gemakkelijk kan werken met autoCad en Inventor (in 3d) maar ook moet het gemakkelijk zijn om te leren programmeren (beginnersniveau) maar moet ook voldoen aan professioneelniveau. Het mag niet duurder zijn dan 3500-4000 euro. Natuurlijk kan veel goedkoper maar beter ook. Ik had al iets in gedachten maar ik weet niet of dat het een goede keuze is: Apple Macbook pro 15" mid 2015 (19/05/2015) 2,8-GHz quad-core Intel Core i7, Turbo Boost tot 4,0 GHz 16 GB 1600-MHz DDR3L SDRAM 1 TB PCIe-flashopslag Intel Iris Pro Graphics + AMD Radeon R9 M370X met 2 GB GDDR5-geheugen Force Touch-trackpad Maar dit heef wel een grote prijskaartje namelijk 3639 euro. Ik zou er ook een beetje op willen gamen maar niet noodzakelijk. Zou ik voor Apple gaan zal ik Bootcamp installeren. Ps: Ik ben van plan om een cursus te volgen om te leren programmeren en prototypen. Ook ben ik van plan om een avondschool AutoCad te volgen. Mvg

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Het is lastig kiezen, vroeger zeiden ze: koop de hardware waar de software op draait die je wilt gebruiken, dat geldt nog steeds misschien.
  • +
  • 0
  • -
  De laptop die je nu presenteert, voldoet zeker aan de systeemeisen, die één ICT cursus/opleiding stelt. Informeer bij de cursus, naar de systeemeisen, anders koop je een veel te dure laptop, terwijl je misschien met een goedkopere laptop, de cursus evengoed zou kunnen volgen.
  .
  http://prijsvergelijker.computertotaal.nl

Beantwoord deze vraag