Vraag & Antwoord

Apps & Software

welke scanner werkt op OS X mavericks?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ik geef een iets algemener antwoord:
  Met de zoekterm "scanners for mac" op de hoofdpagina van apple.com kom je hier http://store.apple.com/us/search/scanners-for-mac#! en dat geeft een beeld waar je verder moet zoeken.

  Voor compatibiliteit met specifieke OS'n kun je beter kijken op de pagina van de fabrikant. bij wijze van voorbeeld heb ik gekeken naar de epson V370 scanner, die dit toont: http://www.epson.nl/nl/nl/viewcon/corporatesite/products/mainunits/specs/12034

  Daar zie je de geschiktheid voor OS'n als je 'n beetje naar beneden scrollt. Epson zegt geschikt voor 10.3+, Mavericks is 10.9, dus volgens Epson kan dit. Dit proces kun je herhalen als je de andere scanners bekijkt.

  P.S. Dat ik deze scanner neem als voorbeeld wil geen voorkeur of goedkeuring uitspreken. 'reviews' laat ik graag aan anderen die willen reageren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord