Vraag & Antwoord

Apps & Software

Wie kan mij helpen mijn gewiste geschiedenis terug te halen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Als u (bijvoorbeeld) vorige week een handmatige systeemherstel heeft gemaakt, dan kunt u terug naar die datum.
  Eenmaal verwijderd is er géén hoop vrees ik.

  Kijk bij C:\Documents and Settings\gebruikersnaam\Local Settings\ en kijk daar eens bij de mappen, maar verwacht niet te veel.
  • +
  • 0
  • -
  Uit jouw term "gewiste geschiedenis" maak ik op dat je de geschiedenis van jouw Internet browsen bedoelt.
  Nu heeft windows uitgebreide opties om bestanden terug te halen, evt. met extra utilities, maar de geschiedenis van browsen wordt door jouw browser beheerd. In Firefox bijv. via de menukeuze History -> Show all history. Alleen, in de opties stel je een standaard bewaartermijn in. Verloopt deze, dan verdwijnt de info. Dat doet de browser, niet het besturingsysteem.

  Een aantal browsers bewaren iedere historische actie als apart bestandje. In dat geval kun je met tools als PC Inspector File Recovery een poging wagen om te zien of er nog een restant te vinden is. Maar andere browsers bewaren e.e.a. in een tabel in één bestand. Dan is het jammer maar helaas als de geschiedenis inmiddels is gewist.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord