Vraag & Antwoord

Apps & Software

windows8.1 draait op het begin scherm een collectie van fotos,hoe kan ik dit instellen zodat er meer fotos te zien zijn?

3 antwoorden
 • Vanaf het Start ("Metro") scherm naar "PC Settings", dan naar "PC and Devices". de eerste optie is "Lock Screen" en bevat de switch "Play a slide show on the lock screen". Zet deze aan en dan verschijnen de keuzes "Pictures" en "Add a folder" en nog wat meer opties. Je kunt daar dus zelf opgeven hoeveel foto's er méér te zien zijn…

  Dit in de aanname dat met "begin scherm"het beeld wordt bedoeld voordat men inlogt.

  Is dit op de gewone, aloude "desktop" dan kan dit gewoon op de windows 7 manier: rechtermuisklik ergens op een lege plek op het scherm, kies "personalize" en vervolgens "Desktop background". De rest wijst zichzelf.

  Is bedoeld de achtergrond in "Metro" nadat je bent ingelogd, ga naar de rechterbovenkant en klik vervolgens op "Settings", dan "Tiles". Je kunt door de tile rechtsonder te kiezen hetzelfde beeld krijgen als op de desktop. Dat wijzigt mee als je, zoals hiervoor geschetst, met Personalize het plaatje laat wisselen.
  P.S. Nederlandse vertaling zal we voor zich spreken, als dat van toepassing is.
  Suc6.
 • ik bedoel het startscherm van 8.1 met al die aps , daar wordt een blokje getoond met foto's hij laat er maar een stuk of tien zien terwijl er duizenden foto's op de computer staan , ik wil dit graag aanpassen maar lukt mij niet.
 • That's a qu-eikwittcd answer to a difficult question

Beantwoord deze vraag