Vraag & Antwoord

Apps & Software

Zijn er losse toetsen verkrijgbaar voor mijn P-BOOK 15C36 laptop?

Ik ben enige tijd geleden mijn laptop besteld bij BTO aangezien je hier gemakkelijk de hardware van je laptop makkelijk kan aanpassen. Jammer genoeg is de TAB toets nu stuk, de hinge die eronder zit is afgebroken en kan dus niet meer bevestigd worden. Nu ben ik al enige tijd op zoek naar een nieuwe hinge met de juiste afmetingen waarmee ik mijn TAB-toets weer kan gebruiken. Is er een site waar ik dit kan bestellen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    informeer bij de kleinere computerzaken, meestal hebben dat soort zaakjes, onderdelen die ze bij wijze van spreken niet aan de straatstenen kwijt raken, of ga computer markten of beurzen af, meestal vindt je op dergelijke plaatsen/markten verrassend vaak, nog wel onderdelen, zoals commodore 64, …… en andere fossielen die nergens meer te krijgen/vinden zouden zijn. Zo ben ik zelf wel vaak aan computer onderdelen gekomen die bij wijze van spreken uitgestorven waren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord