Vraag & Antwoord

Computer

Bij Win 10 geen password prompt op het scherm. Hoe kom ik nu alsnog in mijn computer? Booten in Safe Mode gaat ook niet?

Als ik mijn computer wil opstarten lijkt alles eerst normaal totdat ik mijn password prompt zou moeten krijgen. Het hele vakje waar je dat zou moeten doen verschijnt echter niet. Booten naar Safe Mode lijkt ook niet mogelijk. Kan iemand hierbij helpen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Antwoord van Microsoft:
  "Als je de 4 bovengenoemde opties wel in beeld ziet, schakel de PC 2 á 3 maal hard uit (Power ON button ingedrukt houden voor enkele seconden). Windows Sluit dan hard af. Als je dat enkele keren doet, wordt de herstelomgeving aangeboden, want Windows weet dat er een probleem is met opstarten/afsluiten. In de eerste instantie is het voor jou raadzaam om gebruik te maken van Systeemherstel. Deze kun je via de herstelomgeving bereiken via de opties Geavanceerde opties - Problemen oplossen - Geavanceerde opties - Systeemherstel.

  Je hoeft de PC niet mijlen ver terug in de tijd zetten. Dit vergroot de kans dat bepaalde programma niet naar behoren functioneren. Het gaat erom dat je i.i.g. het systeem terug voordat het probleem merkbaar is."  Ook even kijken op
  https://www.windows10help.nl/aanmeldscherm/index.html

Beantwoord deze vraag