Vraag & Antwoord

Computer

"How To E-mail overzetten naar Windows 7"?

Hallo allen. M.b.v. deze handleiding heb ik vanaf mijn oude schijf met XP en outlook express 6, alles geïmporteerd naar windows live mail in Windows 7 op de nieuwe schijf. Zoals beschreven in de tekst, is de inbox leeg en zou alles staan in de nieuwe map "geïmporteerde map" onder "opslagmappen". Maar deze map is dus echt leeg. Wanneer ik m.b.v. "zoeken" iets opzoek, vind ik wel veel mail terug, maar waar staat die nu echt? Het importeren van de mail heb ik opnieuw gedaan, maar nu alleen de inbox. Deze staat nu wel onder "Geïmporteerde map 1". Maar hoe verplaats ik die nu naar de inbox van WLM? Het lukt mij alleen bericht voor bericht. Het zijn er echter zo'n 1400... Sorry, ik weet het. Greetings, Pieter.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    http://computertotaal.nl/apps-software/e-mail-overzetten-naar-windows-7-21533
    Heb je gekeken in de archiefmappen daar zijn de mails opgeslagen. In de boven vermelde link kan je alles nog even nalezen, en de handelingen checken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord