Vraag & Antwoord

Computer

ik moet 32 bit hardware aansluiten op een 64 bit computer , is hier een mogelijkheid voor ? ?

het betreft een USB adapter nl Gigaset M105 DATA

4 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  32 of 64 bit wordt altijd bepaald door de processor, dus waarschijnlijk gaat het om een 32 bit stuurprogramma. Dit is gewoon mogelijk. Windows heeft namelijk 32-bit-ondersteuning voor dat soort dingen.
 • @jorrit-2 Dank voor het antwoord, ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit. Het gaat idd om een 32 bits stuur programma voor de hardware Gigaset 105 DATA, kunt u misschien aangeven hoe te werk te gaan ?
  bij voorbaat dank.
 • @atm Wat ik meestal doe als ik een specifiek stuurprogramma nodig heb, is op Google de volledige naam intoetsen met erachter 'driver windows' . Vervolgens kijk ik of er tussen de resultaten ook driverscape.com is te vinden. Op die site moet je meestal de 2e van boven hebben, dit is een zip-bestand met het stuurprogramma.

  Heb je trouwens al www.gigaset.com gezocht?

  Als dit allemaal niet werkt, noem dan even op wat je allemaal al hebt geprobeerd.

  Succes!
  • +
  • 0
  • -
  Je kan eerst even kijken of voor het hardware, nieuwe drivers zijn gemaakt bij uw importeur (site) of dat er vervangende drivers bestaan.
  hier zijn wel programma's voor, maar zijn niet gratis.
  lukt dit niet , kijk of je via compatibiliteitsweergave het programma van dit hardware terug kan brengen naar 32 bit.
  je kan altijd een vraag neerleggen bij uw importeur (winkel)

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord