Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Andere naam voor email?

Mijn naam is Cock en dat "pakt"de computer niet. Ik heb er Como van gemaakt maar wil achteraf onder mijn echte naam de mail versturen. Hoe kan ik dit veranderen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  "De computer" zal het niet weigeren, eerder de emaildienst. Of het nu jouw internet serviceprovider, google (gmail) of Microsoft (hotmail, live) is: ik zou een mail naar de "service" sturen, met een copie paspoort als bijvoeging, met de vraag voor een gewijzigde tenaamstelling.

  Overigens is "cock" heel erg kort, als het niet is vanwege de platte taal (in de Engelse betekenis) is er toch grote kans dat dit emailadres allang is vergeven.
  Je geeft jouw voornaam niet, maar stel eens dat het "Eric" is, dan zou ik als adres willen suggereren: "Ericcock" of "Ecock". En passant heb je een betere kans dat dit door het taalfilter komt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord