Vraag & Antwoord

Internet & hosting

eenbericht verwijderen in windows live mail lukt niet. oplossing is ?

via de info lukt het me nog steeds niet een bericht te verwijderen in verzonden items. is er een eenvoudige oplossing. ?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ga na of je wel laatste Windows update hebt gedownload, daarin zit soms ook de updates voor Windows Live Mail. Soms zitten tussen die veiligheids updates ook optionele optionele updates, die optionele updates gaan niet zozeer over de veiligheid, maar over aanpassing/verbetering, of uitbreiding van bijvoorbeeld het ingebakken Windows Live Mail. Media player enz. Het missen van de zogenaamde optionele updates, kan maken dat bepaalde functies binnen Windows, van de één op de andere dag, niet meer werken.
  • +
  • 0
  • -
  De bestanden die de emails bevatten zijn beschadigd. Controleer de harde schijf met de Ultimate Boot CD. En laat daarna Windows zelf nog eens de harde schijf controleren.
  1. http://decomputer.be/boot-disk-ultimate-boot-cd/
  2. Rechterkant van d muis klikken op de harde schijf –> eigenschappen –> tabblad extra –> nu controleren –> beschadigde sectoren zoeken en repareren aanvinken

  Daarna indien je nog problemen zou hebben:
  1. Alle emails en contactpersonen exporteren (=backuppen)
  2. Email programma verwijderen
  3. Email programma opnieuw installeren
  4. Alle emails en contactpersonen opnieuw importeren

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord