Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Geen Linux ?! Gewoon werkend internet op XP

De laptop is van mijn broer en xp moet blijven. Wat kan ik doen behalve linux? Hij ontvangt geen pakketten ook niets als ik deze rechtstreeks op de modem aansluit...... voor de herinstall van windows werkte die perfect....

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Wat zegt Apparaatbeheer over de drivers? Geen vreemde tekens als een geel driehoekje?

  En heb je alle, nog bestaande updates wel geïnstalleerd? Het kan trouwens zijn dat je teveel updates hebt binnen gehaald! Er willen wel eens updates voor Embedded en/of Server binnen worden gehaald.

  Trouwens, tijdens het installeren van XP, heb je wel de HELE schijf leeg gehaald zodat er niets van de oude xp over is gebleven?

  Helaas, en het klinkt enorm irritant dat weet ik, moet ik zeggen dat het online werken met XP gelijk staat aan digitaal Russisch Roulette, welke schitterende (en dure) beveiliging je ook gebruikt! Er gaan steeds meer achterdeurtjes open bij XP die niet meer te dichten zijn! De beveiligingsprogramma's richten ook niet meer op XP.

  De enige serieuze en vooral veilige manier van werken op (veel) oudere laptops (en pc's) is en blijft Linux. Moet die toch maar eens aan gaan denken in plaats van onveilig werken.

Beantwoord deze vraag