Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hallo, mijn laptop vindt na verloop van tijd geen netwerken meer, wat te doen?

Ik heb een acer E5-571 (windows 8.1 64 bits gebruik ik) en als ik hem opstart werkt het wifi gewoon prima. Na verloop van tijd krijg ik te zien dat de wifi beperkt werkt. Dit is echter alleen op mn laptop het geval. Alle andere apparaten hebben geen problemen met het wifi. Vervolgens word ik van het wifi afgegooid en kan ik geen netwerken meer vinden. In apparaatbeheer staat echter aan gegeven dat mn wifi driver (Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter) correct werkt. Ondanks dat werkt alles weer als ik dezelfde driver opnieuw installeer. Echter ik heb geen zin om elke keer de driver opnieuw te installeren wanneer ik mn laptop gebruik. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn? Bij voorbaat dank!

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ik vond een goed item over de Atheros. Maar helaas in het Engels. Hopelijk is je Engels een beetje op orde want er is verdacht weinig (zeg maar niets) in het Nederlands te vinden.

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/qualcomm-atheros-ar956x-wireless-network-adapter/cfa052b4-db43-4b3d-a4f1-e39dabbe158c?auth=1

Beantwoord deze vraag