Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hebben jullie tips voor computerbeurzen?

Jammer genoeg kreeg ik van de week een mailtje binnen van pcdumpdag dat hun in 2010 geen computerbeurzen meer gaan organiseren wegens teruglopende bezoekersaantallen en stijgende huurprijzen. Nu is er naar mijn weten dus totaal geen enkele computerbeurs meer in Nederland te vinden die je serieus mag noemen. De hcc dagen (zo noem ik het gemakshalve nog maar eventjes) heeft ook geen handel meer jammer genoeg en is maar 1 keer per jaar. Nu is mijn vraag weten jullie eventueel goede computerbeurzen in België en in Duitsland? Uiteraard allebei het liefste net over de grens met Nederland, maar iets verder weg mag ook nog wel Duitsland tot het niveau van Essen bijvoorbeeld. Baal er wel van dat de pcdumpdag er niet meer komt dit jaar. Ik was iedere keer een trouwe bezoeker en kocht toch altijd wel het een en ander. Weten jullie toevallig leuke sites uit Duitsland/ België waar een overzicht staat op de computerbeurzen die daar georganiseerd worden?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://www.pcexpo.de/BeursAgenda.php

  De computer is nauwelijks een beurs meer waard omdat het een volwaardig product is geworden dat je gebruikt en op iedere hoek van de straat kunt kopen ipv iets dat alleen techneuten bij een paar specialisten kunnen vinden.

  De gemiddelde consument koopt gewoon een massa-product van HP/Acer/Dell bij de eerste de beste Liddl/Aldi/Mediamarkt die het ding in de aanbieding heeft.
  Het zijn in zekere zin de hobbyisten zelf die de beurzen de nek om hebben gedraaid.
  En daarnaast is de tijd van de grote vernieuwingen al jaren voorbij.
  Je hoeft het nieuws van de CES afgelopen jaren maar te lezen om dat in te zien, als je het nieuws al kunt vinden tenminste.
  • +
  • 0
  • -
  Nederland heeft niets mee te bieden op dat vlak, helaas, want ik ging er ook graag heen.

  Onze zuiderburen hebben nog wel: http://www.dipro.be/benl/micro_mega_market/

Beantwoord deze vraag