Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hoe kan ik in windows 7 DHCP voor mijn internet verbinding aanzetten? zit

Als ik verbinding met internet wil maken, moet ik eerst de probleemoplosser van windows 7 gebruiken die dan kennelijk DHCP aanzet zodat ik daarna automatisch op internet kom. Maar de volgende keer heb ik weer geen verbinnding en moet ik weer probleemoplosser gebruiken om internet op te komen..

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Start > Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum > Adapterinstellingenwijzigen > Rechtermuis klik op de actieve verbinding, selecteer "Eigenschappen" > Internet Protocol versie 4 klik op Eigenschappen > Vink de radio knoppen met "Automatisch IP-adres laten toewijzen" aan. En dan gewoon op "OK" klikken.

  ————————–
  Of je kan in dat menu als IP 192.168.0.1.222 neerzetten als jouw netwerk toevallig die range gebruikt (En het adres nog niet in gebruik is) , en bij subnetmask 255.255.255.0, Gateway : 192.168.0.1 - Dit zijn de meest gebruikte adressen.

  Beetje een necropost, sorry :p

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord