Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hoe moet ik een programma niet te verwijderen?

Ik heb een reparatie programma gedownload, maar nu vragen ze geld. En bij niet akkoord wil het programma er niet meer af. PC Health Boost

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Klik op (Windows symbool links onder) Start -> Configuratiescherm> Programma’s en Onderdelen zoek het PC Health Boost symbool
  .
  Klik op Verwijderen om deze wijzigingen te bewaren
  Mocht dat niet lukken, dan draait het programma mogelijk mee als opstartprogramma, die kan je niet verwijderen zolang ze op de achtergrond meedraaien. schakel de pc uit op de gebruikelijke wijze.
  Start dan de pc/laptop, op in de veilige modus, schakel de pc/laptop in, en druk de F8 toets in, of druk die herhaaldelijk in, nog VOORDAT het Windows logo verschijnt, eenmaal opgestart, verwijder het programma op de beschreven wijze, schakel de pc/laptop weer uit, en start pc/laptop op gebruikelijke (normale) wijze weer op.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord