Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hoe verwijder ik YOURADEXCHANGE.com, welke elke keer opkomt in mijn browser, van mijn computer?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Downloadt adwCleaner naar je bureaublad.
  Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kan je doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kan je doormiddel van het uitvinken van een onterecht gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.
  .
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als je geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kan je de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.
  .
  Hierna die je nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dien je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

Beantwoord deze vraag