Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Hoe verwijder in sexzoetermeer.nl ?

Als ik in de mail aanklik deze niet meer te willen ontvangen, wordt ik automatisch naar de site gestuurd. In een domme bui heb ik op die site een account gemaakt, maar ook deze kan ik niet verwijderen. Hoe nu verder, want ik wil er vanaf ?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geÔnstalleerd hebt.
  Je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder hebt gezien.
  Deze sites komen ook meestal tevoorschijn als een site niet wordt gevonden, dus in plaats van een standaard 'Cannot find server' een redirect. Als je zulke sites te zien krijgt wijst dit op spyware/browserhijackers.
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  In deze gebruikershandleiding van AdwCleaner staat stap-voor-stap beschreven hoe je allerlei ongewenste toolbars, browser hijackers, en allerhande adware middels AdwCleaner kunt laten verwijderen van je computer. Tegenwoordig is het merendeel van de gratis te downloaden software gebundeld met allerlei extra (ongewenste) software zoals toolbars, en andere software wat u wellicht liever niet op uw computer wilt hebben. Vaak wordt er zelfs ongevraagd van alles geïnstalleerd en veel van deze adware en software in de categorie potentieel ongewenste software (PUPs) zijn vaak moeilijk te verwijderen.
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Check of er geen (bekende)bestanden tussen zitten die onterecht als foute software worden verdacht, Door eventueel het vinkje weg te halen.
  Klik dan pas op clean.
  Wanneer adwcleaner kaar is…..
  Herstart je, je computer.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com

Beantwoord deze vraag