Vraag & Antwoord

Internet & hosting

is Google analytics wel helemaal gratis?

Ik maak gebruik van Google sites en wilde Google analytics er op los laten. Maar ik vond in de voorwaarden teksten over betalen. Nu is de vraag: Is het wel 100% gratis?

1 antwoord
  • Google analytics is bedoeld voor webmasters, of eigenaren van websites, die kunnen met Google analytics onderzoeken, hoeveel internetters, vanaf welke locatie, tijdstip enz, hún website hebben bezocht. Die service is gratis, maar,…waar wel voor betaald moet worden, is het vervolgens hoger (bijvoorbeeld nr.1, 2, 3 enz plaatsen) in de Google zoekresultaten plaatsen, van je website, dat wordt verrekend, op het aantal muisklikken, op jou site, waarmee men via Google online gaat op jou site, ófwel jouw site oproept. Voor plekken 1,2,3 enz, zullen wel afhankelijk van de positie verschillende tarieven worden gehanteerd.
    .
    ofwel met Google analytics worden klanten, na het zien van bezoekers aantallen, die misschien tegen vallen, overgehaald, te adverteren in de Google zoekmachine, door te betalen, voor een hogere positie, in de zoekresultaten….zo zie je maar weer, niets op het internet, is echt(helemaal) gratis. Óók op internet bij Google, gaat, voor niks, alleen de zon op……

Beantwoord deze vraag