Vraag & Antwoord

Internet & hosting

kan ik een blokkade van de camping omzeilen om een hotspot te ontvangen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als je bedoelt wel gebruik maken van de camping's hotspot en er niet voor betalen, dan zul je hier weinig uitleg vinden òf het kan. Het is immers een vorm van diefstal en je kunt van een blad als C!T niet verwachten dat men daar aan medewerkt – inbegrepen iedereen die hier schrijft.

    Het staat natuurlijk vrij een mobiel met een data-abonnement te hebben en het als WiFi instellen. Dit heet "tethering". Gebruik wel een wachtwoord, zodat alleen jij en anderen die je toestemming geeft jouw hotspot gebruiken. Dan heb je de blokkade omzeilt en gebruik je jouw eigen data"budget".

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord