Vraag & Antwoord

Internet & hosting

Kaspersky meldt: thuisnetwerk onveilig, want openbaar. Maar het is met een wpa2 sleutel beveiligd. Hoe zit dat?

Mijn modem is slechts te gebruiken met een WPA2 sleutel. Hoe kan het dan openbaar of onveilig zijn?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Soms beschouwen anti-virus programma's bepaalde software of apparaten onterecht als verdacht, en dan kan je bij je virusscanner in de configuratie, aangeven dat, de melding onterecht is, door aan te vinken dat die betreffende software moet worden genegeerd. maar het kan ook zijn dat je, bij jou modem
  outer de firmware (ofwel stuurprogramma) weer moet updaten. Afhankelijk van het type en merk router, gebeurd dat automatisch, tijdens het online gaan, maar dat gebeurd niet bij alle routers, check daarvoor de site van het type merk dat je hebt. Bij sommige draadloze routers, moet je de computer rechtstreeks met een kabel aansluiten op de router, om het stuurprogramma te updaten, maar bij bepaalde merken kan dat ook via de (draadloze) wifi verbinding. Volg de bij je router geleverde instructies, over hoe dat moet.
  .
  Maar als je zeker weet dat de WPA is ingeschakeld, dan Kasperski zo instellen dat je router wordt genegeerd.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord