Vraag & Antwoord

Internet & hosting

scrollen ipv zoomen?

Ín mijn Word document wil ik naar boven en beneden scrollen, dat lukt ineens niet want gaat dan in en uitzoomen. Hoe schakel ik dat om?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Je hebt toen je het muiswiel indrukte onbewust met het muispijltje op in en uit zoomen gedeelte rechts onderin gestaan.
    Onderin het word document zie je het vakje in- en uit zoomen, ga met de muispijltje op het verticale balkje staan, en klik (drukt) op het muiswiel, op dat moment kan je met je muiswiel in- en uit zoomen, ga je weer met je muispijltje op het balkje staan, en je klikt weer het muiswiel, dan stop het in en uit zoomen. Ofwel zorg dat de muisaanwijzer pijltje of wat dan ook in het document staat, wanneer je het muiswieltje aanklikt……

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord