Vraag & Antwoord

Internet & hosting

wie verantwoordelijke voor werking website?

stel: er is een mailprovider die instellingen aanbied voor persoonlijke e-mail regels (bepaalde mails wissen / verplaatsen etc. etc. a.d.h.v. te zoeken "string" gegevens). Nu komt er een e-mail die aan GEEN van de e-mailregels voldoet (het is dus een correcte mail). Echter de mail wordt (zonder dat daar dus een regel voor is gedefinieerd) verwijderd. vraag: wie is de verantwoordelijke. Waar kan ik juridische gegevens hierover vinden

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ga eerst na of de situatie die je beschrijf klopt (voldeed de mail echt aan alle eisen om door te komen of zat er toch iets in waardoor het fout ging). Als je er zeker van bent dat het klopt, lees dan verder.

  Gezien je provider deze service aanbiedt, zou ik hier eerst contact mee opnemen om te kijken of ze het zelf hebben ontwikkeld, of dat het afkomstig is van een derde partij. Als je dit hebt uitgevonden, kijk dan of er een disclaimer of algemene voorwaarden o.i.d. aanwezig is/zijn, hierin staan vaak dingen als "we kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in onze producten". Als hierover niks is te vinden kun je een jurist inschakelen om dit op te lossen.
 • @Jorrit Jorrit:
  Dank voor info……….ik ga op zoek.

Beantwoord deze vraag