Vraag & Antwoord

Ongecategoriseerd

Mijn toetsenbord tikt andere tekens! ("?" wordt een "=")

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dit komt voor doordat de "toetsenbordindeling" gewijzigd is, door op "Ctrl + Shift" te drukken (dit kan uiteraard per ongeluk zijn gegaan).

  Quick fix: druk nogmaals "ctrl + shift" in om weer terug te gaan naar de oorspronkelijke toetsenbordindeling. Om deze hele "feature" uit te zetten, volg je de volgende stappen:

  Ga naar het Configuratiescherm. Onder het kopje "Klok, taal en regio" klik je op "Toetsenborden of andere invoermethoden wijzigen". Er wordt een nieuw venster geopend. Onder het tabblad "Toetsenborden en talen" klik je op de knop "Toetsenborden wijzigen…". Klik vervolgens op het tabblad "Geavanceerde toetsinstellingen", en daarna op "Toetsencombinatie wijzigen" (onderaan het scherm). Kies vervolgens onder "Toetsenbordindeling wijzigen" de optie "Niet toegewezen". Klik op "OK" en sluit de vensters.
  • +
  • 0
  • -
  Call me wind because I am ablulotesy blown away.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord