Vraag & Antwoord

TechCafe

Hoe haal ik verwijderde berichten terug uit Outlook?

In Outlook Express 6 was ik enkele berichten aan het verwijderen totdat het programma plots niet meer reageerde. Eerst heb ik geprobeerd om gewoon af te sluiten en opnieuw op te starten maar bij het heropstarten liep het ook weer vast. Daarom heb ik mijn computer dan heropgestart waarna Outlook Express weer probleemloos functioneerde,...alleen zijn alle berichten van vóór dat bericht dat ik aan het verwijderen was (van maanden ver) ook weg! Ze zitten niet in de map verwijderde items (want die wordt leeggemaakt bij het afsluiten), kan ik deze op één of andere manier terugkrijgen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  ik heb eens zo´n veel te groot verwijderde items.dbx nader onderzocht, en toen bleek me dat het nog vol stond met oud spul, ook zonder extra identiteiten.
  je zou het nog eens kunnen checken - onder het motto niet geschoten altijd mis -met een tooltje als dbxview http://www.linkel.it/filedownload/goto.asp?id=295

  Ik heb gelezen dat de map "Verwijderde items",pas definitief geleegd wordt,als OE vraagd om te mogen comprimeren!
  Je kunt het dbx bestand ook eens openen met kladblok,je ziet dan niet echt berichten staan,maar er is zeker informatie terug te vinden,mits er nog iets in het bestand aanwezig is natuurlijk :wink:
  Leuke tool dat "dbxview",maar bekijk DBXtract eens,dat kan toch net iets meer,met name het saven van alle berichten in het geselecteerde *.dbx bestand in een keer.
  De "Recover Mode" heb ik overigens nog nooit getest.
  http://www.oehelp.com/DBXtract/Default.aspx
  Programma is helaas niet gratis meer,maar hier nog wel een versie 3.90
  http://home.wanadoo.nl/computerjantje/software/DBXtract.exe
  Versie 4.50,het laden hier duurt iets langer.
  http://www.pcworld.com/downloads/file_download/fid,23383-order,1-page,1-c,email/download.html
  Het extract *.dbx files naar .eml bestanden.Deze zijn direct leesbaar en zijn middels "slepen" weer in de betreffende mappen terug te zetten.
  Maak voor elk *.dbx file een lege map aan,dan hou je goed overzicht.

Beantwoord deze vraag